Traficul, lipsa infrastructurii, fac viata biciclistilor destul de periculoasa, de aceea ne-am gandit cum am putea sa ii ajutam: BiciCard, Cardul biciclistului, vine in sprijinul biciclistilor urbani!

Ideea acestui card a pornit in 2012 odata cu lansarea comunitatii TBB (Turul Bucurestiului cu Bicicleta) si lansarea primului Card TBB.

Anul acesta, am dezvoltat BiciCard, noul card venind cu mai multe beneficii pentru dumneavoastra: asigurare de accidente pentru biciclisti in caz de accident, reduceri la magazinele de biciclete partenere, reduceri la restaurante, baruri si terase partenere. Pe langa aceste beneficii standard, lucram in continuu la multe alte surprize de-a lungul anului care sa faca din BiciCard un accesoriu la fel de nelipsit precum casca biciclistului!

Persoanele care pot beneficia de toate acestea trebuie sa se incadreze in intervalul de varsta 18 – 55 de ani. Cei care nu se incadreaza in acest interval, nu pot beneficia de asigurare de accidente pentru biciclisti in caz de accident.

Pretul cardului biciclistului este de 100 de lei si este valabil un an.

 

Cine este NN?

Pe langa faptul ca NN este o companie olandeza, tara iubitoare de biciclete, trebuie sa stii despre ei ca de 20 de ani au grija de clientii lor din Romania.

Sunt pe locul 1 pe piata asigurarilor de viata si de sanatate si au o preocupare continua pentru dorintele si nevoile oamenilor.

Asa lucreaza intotdeauna la produsele lor. Asa a aparut si asigurarea de accident pentru biciclisti pe care ti-o pun la dispozitie prin intermediul BiciCard.

 

Cum functioneaza BiciCard si Asigurarea biciclistului?

Pasul 1: Cumpara BiciCard de la magazinele partenere. Atunci cand vei completa formularele pentru asigurare, te rugam sa ai buletinul la tine. Daca nu il ai, intra pe site la sectiunea Activare Card si completeaza datele impreuna cu copia dupa buletin.

Pasul 2: Asteapta ziua de 7 a lunii urmatoare pentru a iti fi activat cardul si asigurarea. De exemplu daca ai cumparat cardul pe 20septembrie, el va fi activ incepand cu 7octombrie. Pentru a verifica daca este activ, poti intra la sectiunea Verifica BiciCard.

Pasul 3a: Foloseste BiciCard la oricare dintre parteneri de oricate ori vrei tu in urmatorul an (incepand cu 7 a lunii urmatoare cardul si asigurarea sunt valabile 1an)

Verifica site-ul sau pagina de facebook pentru a afla care sunt noii parteneri si ce ofera acestia.

Pasul 3b: In cazul unui accident de bicicleta: du-te la spital, de acolo vei primi actele care atesta afectiunea pe care ai patit-o. Trimite toate acestea catre NN, iar ei in 3zile iti vor trimite banii conform asigurarii.

*Asigurarea nu este valabila in cazul concursurilor si a coborarilor de downhill. (lucram la o asigurare si pentru acestea care va fi lansata in 2018).

Pasul 4: Daca ai orice intrebari contacteaza-ne oricand prin formularul de contact sau trimite-ne un email pe contact@bicicard.ro

Pasul 5: Un an mai tarziu, reinnoieste-ti cardul biciclistului pentru a beneficia in continuare de asigurare si de reducerile oferite de parteneri.